İstanbul(Avr.)(Beşiktaş)

İş Yerinde

İş Yerinde

15 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

439 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

439 başvuru

Departman

Diğer

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kurumsal Satış Ve Etkinlik Uzmanı 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, onbir yıldır sanatın birçok farklı disiplinine ev sahipliği yapıyor. Zorlu PSM ilham verici, çarpıcı, çok renkli yapısıyla ve global bir sahne olma vizyonuyla hareket ederken aynı zamanda, sanatsal ve kültürel üretimi arttırmak amacıyla da ülkemizde kültür-sanat sektörünün gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.

Bugüne kadar beş milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık %15’ini gerçekleştiriyor ve ulaslararası standartlardaki donanımıyla  dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan tek kişilik performanslara kadar uzanan nitelikli kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturuyor.

Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli, kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor. Bununla birlikte etkinlik sektöründe yer alan farklı içerik ve büyüklükteki kurumsal etkinliklere ev sahipliği yaparak, katılımcı deneyimini mekanların multi disipliner kullanımları ile maksimize etme konusunda önderlik etmektedir. 

Zorlu PSM’nin bir parçası olmak istiyorsanız, bünyemizde Kurumsal Satış Departmanı’na bağlı bulunan “Kurumsal Satış Ve Etkinlik Uzmanı” pozisyonumuza başvurabilir ve ilgili pozisyonun detaylarına aşağıdaki metinden ulaşabilirsiniz.

Genel Nitelikler ve İş Tanımı

o   Zorlu PSM çatısı altında bulunan mekanların/alanların kurumsal firmalara, acenta, etkinlik ajanslarına ve organizatörlere

kiralanmasından sorumlu olmak.

o   Yerli veya yabancı acentelerden, firmalardan, organizasyon firmalarından gelen tüm kongre, fuar, toplantı, seminer ve etkinlik tekliflerinin yönetilmesini, takip edilmesini ve sonuçlandırılmasını sağlamak.

o   Organizasyonların operasyonel süreçlerini yönetmek, ilgili taraflarla yazışmaları yapmak, ilişkileri kurmak.

o   Acente, ajans, kurumsal şirket ve olası etkinlik düzenleyebilecek kurum ve kuruluşlarla ilişki geliştirmek, saha ve müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek.

o   Organizasyon yapan kurumlarla gerekli görüşmeleri yaparak ihtiyaçları belirlemek ve teklif salon kiralama vb. bilgileri iletmek.

o   Müsaitlikler çerçevesinde işin niteliğine göre kurumları doğru alana/mekana yönlendirmek.

o   Etkinlik öncesi müşterileri Zorlu PSM’nin ilgili departmanlarıyla bir araya getirerek koordinasyon/operasyon toplantısı yapmak ve etkinliğin sorunsuz şekilde gerçekleşmesinden sorumlu olmak.

 

Bilgi Beceri ve Yetkinlikler

o   Üniversitelerin Turizm İşletmeciliği, İşletme, Etkinlik Yönetimi ve benzer ilgili bölümlerinden mezun

o   Etkinlik planlama ve operasyonu alanında tecrübeli

o   Satış becerisine sahip olan

o   İş ile ilgili kontak yaratma ve bulma tecrübesi olan

o   Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli olan

o   İleri seviyede İngilizce bilgisine sahip

o   Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek

“*İnsan Kaynakları uygulamalarımızda; cinsiyet, yaş, din, ırk, mezhep, sosyal statü, fiziksel yapı, etnik köken, uyruk, cinsel tercih veya herhangi başka bir kişisel özellikten ötürü hiçbir ayrımcılığa izin verilmez.”

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)

Kurumsal Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Satış Uzmanı Kurumsal Satış Uzmanı Maaşları Kurumsal Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Kurumsal Satış Uzmanı Nedir? Kurumsal Satış Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

İstanbul, uzun zamandır beklediği sanat platformuna kavuştu. Sahne sanatları ve çağdaş sanatın yeni buluşma adresi Zorlu Performans Sanatları Merkezi,

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemekhane, Kaza Sigortası.

Kurumsal Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Satış Uzmanı Kurumsal Satış Uzmanı Maaşları Kurumsal Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Kurumsal Satış Uzmanı Nedir? Kurumsal Satış Uzmanı İş İlanları