İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

19 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

E-Ticaret

E-Ticaret

Başvuru Sayısı

283 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

283 başvuru

Departman

E-Ticaret

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz Kimiz?

Mamasepeti, internet üzerinden satış yapmak için kurulmuş, faaliyet süresi içerisinde Türkiye'nin önde gelen sanal mağazalarından biri olmayı başarmıştır. Dinamik bir yapıya sahip olan Mamasepeti, sanal ortamda 12 yıldır sizlere en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenilemektedir.

MamaSepeti'nin temel prensibi, müşteri memnuniyeti ve tüketici haklarına saygıdır. MamaSepeti, geliştirdiği sistemlerde en iyi hizmetleri kendisine referans alır. MamaSepeti bugüne kadar on binlerce müşterisinin siparişini sorunsuz yerine getirmiştir. Pet sektörü içersinde edindiğimiz tecrübeyi, sevimli dostlarımızın ve sizlerinin istekleri doğrultusunda İnternette Müşteri Memnuniyeti sloganıyla ihtiyacınız olan tüm hizmetleri, bütünleşik ve tek noktadan vermeyi hedeflemektedir.

MamaSepeti hızlı ve güvenli alışveriş yapabilmeniz için gerekli tüm teknolojik donanıma sahiptir. MamaSepeti hedefi istediğiniz ürünleri sorunsuz, güvenli, ekonomik ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaktır.

Genel nitelikler ve iş tanımı

Türkiye'nin önde gelen sanal mağaza firmamızın İstanbul merkezinde görevlendirilmek üzere  E-ticaret sosyal medya ve sanal platform uzmanı  aranmaktadır.

 

İŞ TANIMI

  •   E-ticaret konusunda bilgi sahibi,
  • TİCİMAX 'a hakim,
  •   N11, Hepsiburada, Trendyol, Gittigidiyor, Çiçeksepeti  Amazon vb. panelleriyle daha önce çalışmış,
  •  E-ticaret sitemizin içerik yönetimini gerçekleştirebilecek (satışı yapılacak ürünlerin fotoğraf, içerik, özellik ve tanıtım yazılarının düzenlenmesi, sanal mağazaya ürün girişlerinin yapılması,bannerların hazırlanması ve güncel tutulması)
  • Sosyal Medya için tasarım yapabilen ( Photoshop vb. gerekli grafik ve video düzenleme programlarında tecrübesi olan)

İSTENEN YETENEK VE UZMANLIKLAR

  •      Digital pazarlama ve sosyal medya alanında en az 2 yıl hesap yönetimi ve operasyon deneyimine sahip,
  •      Yaratıcı ve farklı içerik üretmekte zorlanmayacak,
  •      Alanındaki yenilikleri yakından takip eden,
  •       N11, Hepsiburada, Trendyol, Gittigidiyor, Çiçeksepeti, Amazon panelleriyle daha önce çalışmış,
  •       Sorumluluk sahibi, işini öncelikli gören, ekip çalışması ve insani ilişkilerde başarılı, iletişimi güçlü ekip arkadaşları aramaktayız.

Aday Kriterleri

En çok 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı

E-ticaret Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

E-ticaret Satış Temsilcisi E-ticaret Satış Temsilcisi Maaşları E-ticaret Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? E-ticaret Satış Temsilcisi Nedir? E-ticaret Satış Temsilcisi İş İlanları