Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı (İlaç)

HUMAN KAPİTAL İNSAN KAYN.VE DAN.HİZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı (İlaç)

HUMAN KAPİTAL İNSAN KAYN.VE DAN.HİZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

İstanbul(Avr.), Kırklareli(Lüleburgaz), Tekirdağ(Merkez, Çorlu, Muratlı, Kapaklı, Çerkezköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

1 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

233 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

233 başvuru

Departman

Kalite

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İlaç sektöründe faaliyet gösteren, kurumsal müşteri firmamızın fabrikasında istihdam edilmek üzere KALİTE KONTROL MÜDÜR YARDIMCISI aranmaktadır.

  • Üniversitelerin Kimya Mühendisliği, Kimya veya Eczacılık veya ilgili bölümlerinden mezun olmak
  • MS Word ve Excel programlarını iyi düzeyde kullanabilen, 
  • İlaç sektöründe Kalite kontrol süreçlerinden Hammadde analizi, stabilite analizi ve bitmiş ürün analizlerinde deneyimli, yönetsel deneyime sahip olmak
  • SOP, prosedür yazma dağıtım ve kontrol işlerinin yönetiminde tecrübeli,
  • QMEX Doküman Yönetim Sistemi veya farklı dosyalama sistemleri konusunda tecrübeli
  • GMP uygulamalarına çok iyi düzeyde hâkim,
  • Tercihen Euro GMP süreçlerinde bulunmuş
  • Yönetsel yetkinliğe sahip, ilişkilerin yönetimden deneyimli, analitik, iş konusunda takipçi, raporlama yönü güçlü olmak  
  • Askerlik görevini tamamlamış olmak (erkek adaylar için) 

Tüm adayların İstanbul Avr. (Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Halkalı, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Başakşehir, Bahçelievler, Silivri), Tekirdağ (Tümü), Kırklareli (Tümü) bölgelerinde ikamet etmesi veya edebilecek durumda olması gerekmektedir. 

İŞ TANIMI:  

  1. Kalite kontrol fonksiyonlarından hammadde analiz, stabilite ve bitmiş ürün analizleri ile ilgili çalışmaları ekibi ile birlikte standartlara uygun olarak yürütmek
  2. Kontrollerin amaca uygun ve eksiksiz yapılabilmesi için gerekli ekipman, cihaz, donanım, araç-gereç, materyal ve diğer kaynakları belirlemek, zamanında tedarik edilmesini, kurulumunu, validasyon, kalifikasyon ve kalibrasyonunun yapılmasını ve kullanıma hazır bulundurulmasını sağlamak.
  3. Kendisine bağlı personelin görev bölümüne göre, kalite kontrol ekipman, cihaz, donanım, araç-gereç ve materyallerinin doğru ve etkin kullanılması; numune alma, test, analiz, kontrol, inceleme ve değerlendirme işlemlerinin ilgili prosedürlere, protokollere ve standart çalışma talimatlarına uygun olarak, doğru ve eksiksiz yapılması; gerekli kayıtların tutulması, şahit numunelerin alınması ve korunması konularında eğitilmesini sağlamak; bu eğitimlerde eğitici olarak aktif görev almak.
  4. Yeni seri için getirilen başlangıç maddeleri, ambalaj malzemesi, etiket ve diğer materyalin doğruluğunu ve uygunluğunu prosedürlere uygun olarak kontrol ettirmek.
  5. Ürünün ruhsat dosyası gereklilikleri uyarınca üretilmesini güvence altına almak için, üretim süreci boyunca, belirlenen aşamalar ve kritik kontrol noktalarında, başlangıç maddeleri, yarı mamul, bulk ve bitmiş üründe yapılması öngörülen fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kontrol, örnekleme, test, analiz, inceleme ve değerlendirmelerin yapılmasını, bulguların spesifikasyonlarla karşılaştırılmasını, gerekli kayıtların tutulmasını ve uygun veya uygun değil raporu oluşturulmasını sağlamak.
  6. Spesifikasyonlarda belirtilen tolerans sınırlarını aşan sapma veya uygunsuzluk saptandığında derhal müdahale edilmesini, gerekiyorsa üretimin durdurulmasını sağlamak; kontrol sonuçlarını incelemek; sapma nedenlerini araştırmak, gerekli gördüğü ilave kontrol, test ve analizleri yaptırmak, sorunun çözülmesi için düzeltici ve önleyici aksiyon almak; alınan önlemlerin etkililiğini izlemek, raporlamak.
  7. Müşteri şikâyetlerini ve / veya hatalı ürün bildirimlerini değerlendirmek; şikâyetlerin haklılığını, olası hataların türlerini, nedenlerini ve kaynaklarını kalite risk yönetimi yaklaşımıyla araştırmak; Farmakolojik Ar-Ge, Üretim ve Kalite Güvence departmanları ile işbirliği ve koordinasyon kurarak hataların tekrarlanmaması için köklü önlem almak / alınmasına yardımcı olmak.
  8. Acil durum ve ürün geri çekme operasyonlarının ilgili yasal düzenlemelere uygun yürütülmesini sağlamak amacıyla koordinasyonun sağlanmasına katkıda bulunmak; red ve imha işlemleri için gerekli çalışmaların yapılmasına yardımcı olmak.
  9. Yıllık ürün değerlendirmelerine katılmak; trendleri incelemek; olumsuz eğilimleri düzeltici ve önleyici, olumlu trendleri geliştirici önlemlerin alınmasına yardımcı olmak.
  10. İyi laboratuvar uygulamaları kapsamında, yöntem, sistem, cihaz ve ekipmanların doğruluğunu, öngörülen şartlara uygunluğunu güvence altına almak ve istikrarlı biçimde sürdürmek için, periyodik bakım, kalibrasyon, rekalifikasyon ve validasyon planlarını hazırlatmak, incelemek, onaylamak; uygulamaların plana uygun olarak yürütülmesini, gerekli kayıtların tutulmasını sağlamak.
  11. Kalite kontrol, test ve analiz sonuçları ve bulgular ile ilgili ham veriler dahil kayıtların, yürürlükteki yasalara, yönetmeliklere, güncel Euro GMP ve TİTCK İİU ve İLU gerekliliklerine, referans alınan diğer ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak ve ruhsat dosyası gereklilikleri uyarınca, zamanında, doğru ve eksiksiz tutulmasını, ilgili bilgi ve belgelerin öngörülen süre ve koşullara uygun olarak arşivlenmesini ve korunmasını sağlamak; denetimlerde hazır bulundurmak.

Human Kapital Türkiye İş Kurumu'nun 02.07.2022 tarih ve 228 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermektedir. İş arayanlardan ücret alınması yasaktır. 

Aday Kriterleri

14 - 25 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı Maaşları Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı Nedir? Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı İş İlanları
Hakkımızda

Biz Kimiz? 2005 yılından beri İstanbul ve Tekirdağ ofislerimizle Türkiye genelinde orta ve üst düzey yönetici işe alım danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane.

Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı Maaşları Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı Nedir? Kalite Kontrol Müdür Yardımcısı İş İlanları