AR-GE Mühendisi/Boyalı Ürünler

ASAŞ Alüminyum

AR-GE Mühendisi/Boyalı Ürünler

ASAŞ Alüminyum

Sakarya(Akyazı)

İş Yerinde

İş Yerinde

8 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

139 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

139 başvuru

Departman

AR-GE

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1990 yılında Gebze’de kurulan ASAŞ; Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 5 üretim tesisi ve 3000’den fazla çalışanı ve 90’dan fazla ülkeye yaptığı ihracatla Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşları arasında yer almaktadır. Kurulduğu 1990 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile Türkiye’de İSO 500’de ilk 100’de 53. sırada yer alan, aynı zamanda Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan ASAŞ; yenilikçi ürünleri, teknolojisi, sektörün bakanlık onaylı ilk Ar-Ge Merkezi ve sunduğu hizmetlerle bulunduğu her sektöre çözüm üretmekte ve değer katmaktadır.

ASAŞ; Akyazı ve Karapürçek yerleşkesinde, 400.000 m²’si kapalı, toplam 1.000.000 m²’lik alana kurulu Alüminyum Profil, Kompozit Panel, Alüminyum Yassı Mamul, PVC Profil ve Panjur üretim tesislerinde müşterilerine hizmet vermektedir.

Sakarya / Akyazı Fabrikamızda Değişim Yönetimi ve AR-GE organizasyonu bünyesinde görevlendirilmek üzere "AR-GE Mühendisi" olarak çalışacak takım arkadaşı aramaktayız.

Adaylardan beklenen kriterler aşağıdaki gibidir:

  • Üniversitelerin Metalürji ve Malzeme Mühendisi ya da  Kimya Mühendisi bölümünden mezun,
  • İleri derecede İngilizce bilgisine sahip,
  • Proje faaliyetleri içerisinde bulunmuş, projelerin yürütülmesi ve yeni ürün devreye alma süreçlerinde deneyim sahibi,
  • Ar-ge merkezi alaşım geliştirme faaliyetlerinde görev almış,
  • Analitik düşünme, araştırma, problem çözme, karar alma ve planlama becerisine sahip adayların başvurularını beklemekteyiz.

İş Tanımı

  • AR-GE çalışmaları kapsamında gerekli literatür kaynak araştırılmalarının ve güncel çalışmaların takibinin yapılarak, raporlanmasını sağlamak.
  • AR-GE projeleri kapsamında, fizibilite çalışmaları, laboratuvar proses çalışmaları, karakterizasyon,  ürün denemeleri yapılmasını sağlamak.
  • Müşteri üretilebilirlik taleplerinin değerlendirilmesi ve ilgili departmanlarla sürecin yönetilmesini  sağlamak.
  • Boyalı Ürün Geliştirme veya Levha-Folyo Ürün Geliştirme birimlerinde IATF kapsamında olan/olmayan ürünlerin devreye alma süreçlerini sağlamak.

    ASAŞ’ta çeşitliliği ve farklılıkları kucaklamaya dayalı bir kurum kültürü benimsiyoruz. Kurum olarak cinsiyet eşitliğini önemsiyor; işe alım uygulamalarımızda ırk, dil, renk, yaş, milliyet, cinsiyet, medeni durum ve inanç farkı gözetmiyoruz. İlgili pozisyona başvuran adaylarda kadın – erkek ayrımı gözetmeksizin değerlendirme yapıyor ve eşit olanaklar sağlıyoruz. 

     

     

    Aday Kriterleri

    2 - 10 yıl arası
    Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
    İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

    Ar-Ge Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Ar-Ge Mühendisi İş İlanları
    Hakkımızda

    1990 yılında Gebze’de kurulan ASAŞ; Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 5 üretim tesisi ve 2900’den fazla çalışanı ve 90’

    Şirket Sayfasına Git
    Şirketin Aydınlatma Metni

    KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASIÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİASAŞ Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ASAŞ

    Detaylı Bilgi
    Yan Haklar

    Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane, Yakacak, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Hayat Sigortası, Bayram Yardımı.

    Ar-Ge Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Ar-Ge Mühendisi İş İlanları