İnsan Kaynakları Müdürü

ADİLE SULTAN EV YEMEKLERİ

İnsan Kaynakları Müdürü

ADİLE SULTAN EV YEMEKLERİ

İstanbul(Asya)(Üsküdar)

Hibrit

Hibrit

22 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

994 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

994 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz Kimiz?

30 yıllık deneyimiyle, ilk 1.000 sanayi şirketi içinde olan bir yapının bünyesinde;  geleneksel lezzetleri özleyenlere; sağlıklı, kaliteli ve güvenilir ev yemeği yemek isteyenlere hizmet etmek üzere yola çıktık. Çeyrek asrı aşan tecrübe ile yeni bir projenin heyecanının buluştuğu bu yolda, dostlarımızın teveccühü ile -kontrollü bir büyümeyle- İstanbul genelinde 50 şubeyi aştık ve önde gelen restoran zincirlerinden biri olduk. 

 

Amacımız Adile Sultan’ın geleneksel tariflerini, ülkemizin kültürel ve yöresel zenginlikleri ile harmanlayarak dostlarımıza sunarken; aynı zamanda onlarla bir aile bağı kurabilmek.

 

“Tüketici” ya da “müşteri” yerine “dostlarımız” dememiz, felsefemizi de özetleyen bir tercih. Aynı felsefeden hareketle tüm çalışanlarımızı birer aile bireyi ve takım arkadas¸ı gibi görüyoruz. Hedefimiz, sevgiyle perçinlenmiş bir profesyonellik içinde markamızı c¸ok daha ileriye tas¸ımak.

 

Her bir çalışanımız Adile Sultan Ev Yemekleri’nin (AS) asli bir unsuru ve ailemizin kıymetli bir üyesidir. Yapımız içinde tanımlı her işin özgül bir ağırlığı vardır. Her arkadaşımızın bunu hissedebilmesini, işini huzur içinde ve severek yapmasını çok önemsiyoruz.

 

Şimdi ailemizi büyütme zamanı…

 

Bu yolculukta katkısıyla bize güç verecek, insan kaynakları (İK) müdürümüz olarak aramıza katılacak yeni bir takım arkadaşı arayışındayız.

 

Az sonra standart bir iş ilanından daha uzun bir metinle karşılaşacaksınız. Bu bir tercihtir. Zira, İK müdürü pozisyonunun temel niteliklerini taşımasının yanı sıra bizimle aynı değerleri paylaşan bir dostla buluşmak arzusundayız.

 

Pozisyonun sorumlulukları:

İK stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanması

  • Adile Sultan’da İK stratejileri aynı zamanda değerlerimizin bir yansımasıdır. AS, sadece bir restoran zinciri değildir; her bir çalışanının ve hizmet verdiği dostunun yaşamına pozitif katkı sunmayı hedefleyen bir topluluktur. Bizim İK müdürümüz; İK stratejilerimizi, çalışanlarımızın gelişimlerini de destekleyecek şekilde tasarlar, çalışanlarımızın sağlığına, mutluluğuna ve iş tatminine öncelik verir.


    ·     Çalışanların eğitim ve gelişim ihtiyaçlarının belirlenmesi ve programların yönetilmesi

    •        AS olarak, çalışanlarımızın kişisel ve mesleki gelişimleri, şirket başarımızın temel taşlarından biridir. Eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını belirlerken, sadece mevcut iş rolleri için değil, aynı zamanda onların kişisel hedefleri ve kariyer yollarını da gözetiyoruz. Çalışanlarımızın özel hayatında mutlu ve huzurlu olması da  bizim için önemlidir. Bunu engelleyecek her türlü gelişmeye vesile olmamayı görev biliyoruz. Bizim İK müdürümüz her bir çalışanımıza yönelik kapsamlı ve bireyselleştirilmiş eğitim programları geliştirirken, çalışanlarımızın özel hayatlarına katkı sunmayı da önemser.


    ·        Ekip ilişkilerinin yönetilmesi, geliştirilmesi

    •        Bizim için ekip ilişkileri, sadece iş birliği ve görevlerin ifası üzerine kurulu değildir; her bir ekip üyesinin birbirini desteklediği bir aile ortamı yaratmayı çok önemsiyoruz. Bizim İK müdürümüz, bu aile ortamını pekiştirecek stratejileri geliştirir ve uygular. Anlayış, saygı ve açık iletişim üzerine kurulacak bu yönetimi; aktiviteler, toplantılar ve geri bildirim oturumları ile perçinler.

    ·        Ekibin performans yönetimi

    •        Bizim için performans yönetimi, standart bir değerlendirme sürecinden fazlasını ifade eder; bu süreci, çalışanlarımızın gelişimini desteklemek için bir araç olarak görüyoruz. Bizim İK müdürümüz; her arkadaşımızın kariyer hedefini, ilgi alanlarını ve performansını dikkate alır. Ezber ve kalıp bilgilerden ziyade, özelleştirilmiş geri bildirimler sunar.

     

    İşe alım süreçlerinin yönetilmesi

    • İşe başvuran dostlarımızın sadece mesleki yeterliliklerine değil, şirketimizin değerlerine uygun olmalarına da büyük önem veriyoruz. Bu amaçla hazırlanan ilanlar da dahil olmak üzere -ki şu an bunu tecrübe ediyorsunuz- sektörün ezberlerine sıkışmıyor, özgün yollar deniyoruz. İş görüşmelerinin kusursuz bir mesaiyi ve özeni hak ettiğine inanıyoruz.

       

      ·        İK bütçesinin yönetilmesi ve raporlanması

      •        Bütçe yönetimi süreçlerini sadece bir mali disiplin uygulaması olarak değil, aynı zamanda çalışanlarımızın memnuniyetini artırma fırsatı olarak görüyoruz. “Kazanç” kavramını sadece mali değerlerle tanımlamayan (AS) için bütçe belirlenmesi ve yönetimi ailemizin mutlu ve üretken bir ortamda çalışmalarını sürdürmelerini garanti altına almanın bir enstrümanıdır. Bizim İK müdürümüz, bütçe ve raporlama sürecini bu farkındalıkla yönetir.


      Yasal düzenlemelere uyumun sağlanması

      • Yasal düzenlemelere uyum, etik değerlerimizin ve topluma olan sorumluluğumuzun bir yansımasıdır. Bizim İK müdürümüz şirketimizin tüm işlemlerinin yasalara tam olarak uygun olmasını sağlar ve sürecin güncelliğini takip eder. Çalışanlarımızın, haklarını ve yükümlülüklerini anlamalarını sağlamak da sürecin bir parçasıdır.

         

        Pozisyon için beklenen gereklilikler?

        • Girişteki “Biz kimiz” bölümünü okuduğunuzda içinizde bir kıpırtı hissettiyseniz…
        • “Pozisyonun sorumlulukları” bölümünü okuduktan sonra tedirgin olmayıp, aksine heyecanlandıysanız…
        • İK yönetimi deneyiminiz varsa ve “Ben her şeyi biliyorum” diyenlerden değil de gelişmeye açık olanlardansanız…

         

        Öte yandan:

        • İnsan ilişkilerinde sorunsuz, ekip çalışmasına yatkın, eleştirilmeyi normal karşılayıp, kırıcı olmadan yapıcı eleştiriler yapabilen biriyseniz…
        • Analitik düşünebiliyor, problemle karşılaşınca şikâyet etmek yerine çözüm üretmeye odaklanabiliyorsanız…
        • Kriz anlarında panik olanlardan değil de sakin kalıp, çevresini de sakinleştirenlerdenseniz…
        • Planlama ve organizasyon becerileriniz varsa…
        • Sadece para kazanmak için değil, severek çalışanlardansanız…

         

        Ve bunların üzerine bir de:

        • Ailenizi, komşularınızı, yaşlıları, çocukları seviyorsanız… Sokak hayvanlarını besleyenlere kızmayıp, onları takdir ediyorsanız… Çiçek açan ağaçlar sizi heyecanlandırıyorsa, yağan yağmura minnetle bakabiliyorsanız… Anne babanızı arayıp hâl hatır soruyor, eğer kaybettiyseniz sevgi ve rahmetle anıyorsanız… Ailenize ve kendinize zaman ayırıp, hoş vakit geçirmeyi önemsiyorsanız… Sevdiğiniz şarkılar, sanatçılar, sevdiğiniz bir çiçek, bir renk varsa…
        • Vicdan ve adalete kıymet veriyorsanız…
        • Bu uzunlukta bir iş ilanını şu ana kadar okuduysanız ve okuduğunuz metni “Bunların işle ne ilgisi var” diye yadırgamayıp, kaygımızı anlayıp, hayata bakışımızı sezdiyseniz… Siz de hayata bu pencereden bakıp, ailemize katılmayı istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçin.
        • Tabii ki her başvuruya olumlu dönmemiz mümkün değil; ama bu özelliklere sahip biriyle en azından tanışmış olmaktan bile son derece mutlu olacağız. 


        Aday Kriterleri

        Üniversite(Mezun)
        B sınıfı

        İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

        İnsan Kaynakları Müdürü İnsan Kaynakları Müdürü Maaşları İnsan Kaynakları Müdürü Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Müdürü Nedir? İnsan Kaynakları Müdürü İş İlanları
        Hakkımızda

        Adile sultan ev yemekleri

        Şirket Sayfasına Git

        İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

        İnsan Kaynakları Müdürü İnsan Kaynakları Müdürü Maaşları İnsan Kaynakları Müdürü Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Müdürü Nedir? İnsan Kaynakları Müdürü İş İlanları