Manisa(Akhisar)

İş Yerinde

İş Yerinde

2 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

4 - 6 yıl arası

Departman

Sağlık

Sağlık

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

4 - 6 yıl arası

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Sağlık

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


2016 yılında yapılan ek binası ile toplamda 9 bin metrekare kapalı alana kurulan Özel Medigün Akhisar Hastanesi uzman tıbbi kadrosunun yanı sıra, teknolojik altyapıya sahip tıbbi cihazları ile sadece Akhisar'a değil, çevre il ve ilçelere de hizmet vermektedir.
Tıp teknolojisinin modern cihazlarına sahip olan ve birçok branşta hizmet sunan hastanemiz, böylelikle kusursuz hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Ayrıca, Özel Medigün Akhisar Hastanesi Genel Yoğun Bakım ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Üniteleri ile sağlık sektörünün en büyük sıkıntılarından biri olan yoğun bakım eksikliğinin giderilmesine katkıda bulunmaktadır.
Hastanemizin konum itibariyle de İstanbul-İzmir Karayolu üzerinde konumlandırılması da acil sağlık ihtiyacına çözüm olmaktadır.
Hastanemiz genelinde yüzde yüz şartlandırılmış taze havayla beslenen VRF Sistemi, hastaların enfeksiyona karşı güvenliğini sağlayan bir sistemdir. Bu vb. çözümlerimiz sayesinde, misafirlerimizin sağlığını korumayı amaçlamaktayız.

Tüm katlarda binanın geneline hizmet veren 4 adet asansörümüzle hasta ve hasta yakınlarının ihtiyacına cevap vermeyi amaçladığımız hastanemizde, bekleme ve dinlenme alanları geniş ve ferah olarak yapıldı. Ayrıca hastanemiz Doğal Afet durumunda hasta ve hasta yakınlarının tahliyesine müsait geniş bir yapıda tasarlanmıştır.

Hasta ve hasta yakınlarının rahatı için her türlü detayın düşünüldüğü Özel Medigün Akhisar Hastanesi, misafirlerimizin ve çalışanlarımızın güvenliği için deprem vb. risklere karşı test edilen güvenli bina teknolojisi ile üretildi ve akıllı bina teknolojisi ile donatıldı.

3 adet ameliyat salonunun bulunduğu, birden fazla cerrahi işlemin yapılabildiği ameliyathanemizde, 2 adet doğumhanemizde ve hastane genelinde enfeksiyona karşı gerekli tedbirler alınmıştır.

Hastane bünyemizde yaklaşık 240 kişi istihdam etmekteyiz. Hastanemiz, 1 VIP, 1 SUİT 108 standart hasta yatağı, 18 yataklı 2. Basamak Genel Yoğun Bakım ve 14 kuvözlü  Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi ile hizmet vermekteyiz.  Hastanemizde, 9 Dahili branş ve 7 Cerrahi branş bulunmaktadır. 22 Uzman ve 3 Pratisyen hekimimizle hizmet vermekteyiz. Ayrıca Manyetik Rezonans (MR), EMG, EEG, Kemik Dansitometri, Endoskopi, Kolonoskopi, Mammografi, Röntgen, Renkli Doppler, Bilgisayarlı Tomografi (BT) hizmeti de vermekteyiz.

2014 yılı Mart ayında hizmete giren Kozmetik – Dermatoloji Ünitemizde; Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı, Cilt Gençleştirme ve Vücut Sıkılaştırma gibi birçok uygulama yapılmaktadır.

 

Özel Medigün Akhisar Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere;

 

·         Tıp fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun,

·         Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda bilgili ve deneyimli,  

·         Uzmanlık alanı ile ilgili bilimsel gelişmeleri yakından takip eden,

·         Hasta/hasta yakını memnuniyeti ve güvenliğine önem veren,

·         Etik değerlere bağlı.

·         Tam zamanlı çalışabilecek,

 

''Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı''  aranmaktadır.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Maaşları Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Nasıl Olunur? Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Nedir? Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı İş İlanları